KEUKENS

Ik maak keukens van staal en hout. Hieronder staan enkele voorbeelden hiervan. Grofweg maak ik drie verschillende keukens: geheel van staal, van staal en hout of geheel van hout/plaatmateriaal. Het binnenwerk maak ik van zwart of wit beton-plex, dit is gemaakt van berken multiplex met een harde afwerklaag, simpel maar stevig. Het hang- en sluitwerk wordt geleverd door Blum. Het aanrechtblad mag je zelf rechtstreeks bestellen bij de fabrikant, ik lever zelf een tijdelijk blad die ook als mal kan dienen. Indien gewenst kan ik dit ook voor je doen. De apparatuur mag je ook zelf bestellen. Mocht het zo zijn dat ik er goedkoper aan kan komen, dan kan ik dit ook leveren.

produktie van stalen keuken Job

Keuken Daniel

Stalen keuken, ontworpen door stef bakker. Stalen frame gemaakt van 20 x20 profiel buis met stalen panelen, zwart gemoffeld. Onderin komen eikenhouten roosters. Het is een "open" keuken, met veel open schappen.

Stalen keuken Jouke & Sophie

het frame van de keuken is gemaakt van warm gewalst staal met daarin stalen panelen en eikenhouten roosters. Het is een gedeeltelijk open keuken met laadjes onder het marmeren blad met eikenhouten frontjes. De hoekkasten hebben bijde draai plateaus.

Keuken Daniel

Binnenwerk van zwart betonplex, frame van warmgewalst massief staal frontjes van eiken panelen. werkblad natuursteen

Keukens geinspireerd op  keuken  Daniel

     Keuken Doorn

Deze keuken heeft een stalen vierkanten buizenframe. Het binnenwerk is gemaakt van zwart betonplex en de frontjes zijn van 2mm dik gezet staal, het geheel is gemoffeld. Het werkblad is van 4 mm dik warmgewalst RVS met naadloos ingelaste spoelbakken en een downdraft afzuigsysteem

Stalen keuken met keuken eiland en afzuig-unit frame erboven. frame van zwarte buis 30 x 30 mm afgewerkt met tungsten olie. panelen zijn gecoat. met tijdelijk blad van zwart betonplex

keuken Sandra

Het frame van deze keuken is gemaakt van warmgewalst T-profiel, de frontjes van blankgelakt mdf en de aanrecht is gemaakt van oude vloerdelen uit het ruim van een binnenvaartschip.

keukens geinspireerd op keuken sandra

Eco keuken Voorburg

keuken gemaakt van gebruikte kaasplanken en vuren balken. In de keuken zit een "koele kast", een kast die d.m.v. de koudwaterleiding en luchtverbinding met buiten, gekoeld wordt

Keuken Maarten

keuken van zwart betonplex met kops verlijmde multiplex frontjes. Aanrecht blad wordt gemaakt van 4 mm dik rvs plaat met erin gelaste spoelbak.

Keuken met bar

Meubelmakerij Annice heeft deze keuken gemaakt voor een appartement aan de brouwersgracht in Amsterdam. De kasten zijn gemaakt van zwart betonplex, de frontjes van gezandstraalde stijgerdelen en het blad is van 9 mm rvs. In het blad zitten kookpitten van pitcooking en een spoelbak verwerkt.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now