top of page

SYSTEEMKASTEN

Zoals elke meubelmaker ben ook ik op zoek naar de ideale module kast: makkelijk te maken en op meerdere manieren samen te stellen.

Systeemkast Robin

De kast bestaat uit modules. Een module bestaat uit 18mm dik berken multiplex met een harde gekleurde toplaag. De modules hebben verschillende dieptes; 15cm, 20cm, 25cm en 30 cm. Door deze d.m.v. sleuven in elkaar te schuiven ontstaat er een kast. Hierbij zijn talrijke combinaties mogelijk. 

De kast kan als boekenkast (laagste hoogte = 22 cm) en tegelijkertijd als vitrine dienstdoen. Hieronder ziet je in enkele foto's en filmpjes verschillende combinatiemogelijkheden. De getoonde elementen zijn uitgevoerd in gegrond mdf.

systeemkast van verschillende materialen

Systeemkast voor de familie van dongen. Deze is gemaakt van wit betonplex

De L-Kast

De L-kast wordt gevormt door L formige elementen die gemaakt zijn van warmgewalst hoekprofiel met daarin oude vloerdelen. Met deze modules kan je weer verschillende kasten maken

Stelling kast

De stelling kast is gedeeltelijk geinspireerd op de aloude stellingkast. Er wordt bij deze kast gebruik gemaakt van warm gewalst T profiel voor de staanders en 36 mm dik multiplex voor de planken. Er kunnen ook lades in geplaatst worden met warmgewalst stalen frontjes.

bottom of page